>

Behandlinger

Læs om de forskellige behandlinger, vi tilbyder

Behandlinger

Tøsetirsdag – Få lavet professionelle 𝗖𝗡𝗗 𝗦𝗵𝗲𝗹𝗹𝗮𝗰 negle til en god pris 💅😍 Vi ses til 15% rabat hver tirsdag ❤️

Manicure – fra 199 kr.

Neglebånd skubbes og ordnes. Tilfilning af neglene i længde og facon. Cuticle Eraser masseres ind ved neglebåndet. Solaroil masseres ind på neglepladen og den omkringliggende hud. Afsluttes med beskyttende håndcreme.

IBX – fra 275 kr.

IBX er en behandling der giver ekstra styrke til naturneglen. IBX Repair reparerer øjeblikkeligt synlig skadede naturnegle, da den virker som velcro mellem neglenes ødelagte lag. IBX Repair reparerer synligt f.eks hvide pletter i neglen som kan være forårsaget af for hård eller forkert aftagning af negleorodukter eller som negle der har delt sig i lagene. IBX Strenghten trænger ned i naturneglen og giver den styrke ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler. Når neglene har været behandlet med IBX Repair og/eller IBX Strenghten ligger der ikke noget synligt produkt på neglene, som skal tages af eller balanceres. Behandlingen kan gentages efter behov, evt. ved ny pålægning af f.eks CND Shellac hver 2.-3. Uge. Ved meget skadede negle kan IBX behandlingen gentages 1 gang om ugen i f.eks 4 uger. Det anbefales stærkt at benytte IBX ved behandlinger som CND Shellac og CND Plexigel.

CND Shellac – fra 375 kr.

Shellac er en kombination af neglelak og gelé. Shellac påføressom en alm. neglelak med 2 lag farvet lak med basecoat og et lag topcoat. CND Shellac skal hærdes i en CND LED-lampe ligesom gelénegle. Dette gør at shellac tørrer med det samme. Uden ridser og hakker og holder i 14+ dage.

CND Shellac indeholder ikke Toluene, Formaldehyd, Formaldehyd resin og Dibutyl phthalat Derfor kan gravide kvinder også få Shellac behandlinger.

De skal plejes 2-3 gange hver dag med CND Cuticle Eraser og CND Solaroil.

CND Plexigel – fra 299 kr.

CND Plexigel er en ny generation af geleforstærkninger. Et simpelt gel system der forstærker neglene og er 100% kompatibel med CND Shellac. Det anbefales at du får en opfylning min. hver 3 uge eller ved pålægning af CND Shellac. CND Plexigel kommer i en helt klar farve og i 5 nude farver. Neglene skal plejes 2-3 gange om dagen med CND Cuticle Eraser og CND SolarOil.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller er i tvivl om hvilken, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os.
Ring til os på 22 99 49 62 eller send en mail til valbynegle@gmail.com.

Booking

Hvis du allerede ved, hvad du gerne vil have lavet, er du også velkommen til at booke en tid direkte her.

Tøsetirsdag - Få lavet professionelle 𝗖𝗡𝗗 𝗦𝗵𝗲𝗹𝗹𝗮𝗰 negle til en god pris 💅😍 Vi ses til 15% rabat hver tirsdag ❤️
+